Předplatné PlayStation Plus bude od konce září dražší, ale ne v Evropě
Novinka Předplatné PlayStation Plus bude od konce září dražší, ale ne v Evropě

Předplatné PlayStation Plus bude od konce září dražší, ale ne v Evropě

Michal Burian

Michal Burian

64

Majitelé konzolí si za měsíční hry zdarma a multiplayer připlatí, ale pouze v Severní Americe a Kanadě.

Reklama

Aktualizace: Společnost Sony oficiálně uvedla, že zdražení předplatného PlayStation Plus se týká skutečně jen Severní Ameriky a Kanady. V evropských zemích se zdražovat nebude. Dává to smysl, u nás šla cena za PS Plus nahoru v roce 2015 i o rok dříve.

Původní zpráva

Společnost Sony oznámila, že od 22. září se mění ceny za předplatné PlayStation Plus. Nově bude členství na 12 měsíců stát 59,99 dolarů a 24,99 dolarů na tři měsíce. To znamená, že roční bude o 10 dolarů dražší, zatímco tříměsíční o necelých pět dolarů. Je to tak trochu paradox, když si vezmeme, že v poslední době jsou měsíční hry zdarma složeny především z nezávislých titulů.

Oznámení o zvýšení ceny bylo zatím oznámeno pouze na PlayStation Blogu určeného pro Severní Ameriku a Kanadu. O Evropě se prozatím nemluví. Buď se tiskové zprávy teprve dočkáme, nebo k žádnému zdražení u nás nedojde. Nesmíme zapomenout, že se ceny v Evropě a Británii pohybovaly směrem nahoru již v roce 2015 a předtím o rok dříve. Stejně tak byly nedávno upraveny ceny za PS Plus v Jihoafrické republice, na Ukrajině, v Rusku, Turecku a Indii.

Zing.cz zjišťuje, jak tomu bude na našem trhu.

„Nová cena odráží aktuální tržní podmínky a zároveň nám umožňuje i nadále poskytnou výjimečnou hodnotu pro naše členy. Jako člen PlayStation Plus budete moci využívat výhod a možností, které umožní sdílení zážitků, jako například online multiplayer, hry zdarma a exkluzivní slevy. Dále bude získávat exkluzivní výhody, včetně online uložiště pro vaše herní pozice a slevy v PlayStation Store,“ dočteme se na blogu Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama