Představen Theater of War mód pro Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 Novinka Představen Theater of War mód pro Company of Heroes 2

Představen Theater of War mód pro Company of Heroes 2

Michal Burian

Michal Burian

14

Půjde o extra mise pro singleplayer, kooperaci a skirmish odehrávající se v roce 1941 na Východní frontě.

Reklama

Studio Relic Entertainment představilo Theater of War mód, který bude do válečné real-time strategie Company of Heroes 2 přidán prostřednictvím dodatečného balíčku po vydání plné verze. V zásadě se jedná o nové singleplayerové, kooperační a skirmish úkoly a mise odehrávající se na Východní frontě.

Každá mise (úkol) se bude točit kolem klíčových bitev roku 1941 a nabídne jedinečné jednotky a speciální schopnosti. Konkrétně půjde o balení nejrůznějších sovětských a německých misí (každá frakce bude mít devět nových misí). Při nich navštívíte nejrůznější místa po celé Východní frontě a zúčastníte se nejslavnějších bitev, ke kterým v tomto roce došlo.

Zajímavé je, že Relic počítá, že Theater of War mód v Company of Heroes 2 bude v průběhu dalších měsíců rozšiřovat dodatečnými balíčky, které nabídnou hráčům nová a nová dobrodružství s různými jednotkami, třeba i z pozdejší doby.

Podle slov samotných vývojářů hráči něco podobného chtěli. Otázkou zůstává, zda všechna DLC budou zdarma nebo za některé budeme muset zaplatit. Řekl bych ale že zdarma, Relic totiž tvrdí, že tímto způsobem chce udržet hráče při hraní.

Company of Heroes 2 vyjde 25. června letošního roku s českými titulky na PC. Níže už video představují mód a nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama