Představen zombie mód v Black Ops 3
Novinka Představen zombie mód v Black Ops 3

Představen zombie mód v Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

13

Jste připraveni na kosení nemrtvých v úrovni zvané Shadow of Evil?

Reklama

V noci vystoupili v San Diegu na Comic-Conu vývojáři z Treyarchu, aby představili světu, jak bude vypadat Zombie mód v nadcházejícím Black Ops 3.

Zombie mapa s názvem Shadow of Evil nás zavede zpět do 40. let minulého století, kde budeme sledovat útok oživlých mrtvol. Proti nim se bude bránit čtveřice nových postav, které si zahráli Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough a Ron Perlman. Roli zde si střihne i Robert Picardo, který si zahraje tajemnou postavu The Shadow man.

Kromě klasických zombie nás čekají i nové druhy nepřátel a mnoho nových způsobů, jak je skolit. I škála zbraní nebude malinkatá a dočkáme se zbraní dobových, futuristických i fiktivních, jak u tohohle módu bývá zvykem. Ve hře budou i nové a ničivé schopnosti, které půjde získat z jakéhosi Candy machine. A mnohem, mnohem více. Dle slov Treyarchu je toto ten největší a nejhlubší zombie zážitek, který kdy stvořili a nabízí mnoho prostoru k prozkoumání.

Zombie mód byl vždycky šílený a logiku zde moc nehledejte. Už od oznámení třetího dílu Black Ops víme, že Zombie mód bude mít své vlastní universum oddělené od zbytku hry. Nevím ale zatím, zda v Treyarchu začali s novou časovou osou nebo se rozhodli navázat na události poslední zombie mapy Origins z Black Ops 2.

Právě Origins se odehrávalo na konci 1. světové války, kdy Němci poprvé stvořili první zombie za pomoci elementu 115. Všechno navíc končilo nejasně a vcelku to nabízelo prostor k možnému pokračování. Této teorii navíc nahrává i remake mapy Der Riese ve sběratelské edici, kde jako hratelné postavy vystoupí právě aktéři z mapy Origins. No, ještě uvidíme.

Každopádně nyní známe podobu všech tří módů pro Black Ops 3. Zombíci, i přesto, že se někdo může divit, sklidili veliký úspěch u fanoušků a to bylo pro vývojáře v Treyarchu to hlavní. Když se na to tak kouknu, nebylo by lepší, aby udělal Treyarch samostatnou zombie hru? Nápadů na to mají dost a ty je hned tak jen neopustí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama