Představena barevná co-op skákačka Juju
Novinka Představena barevná co-op skákačka Juju

Představena barevná co-op skákačka Juju

Michal Burian

Michal Burian

Od Flying Wild Hog, autoři Shadow Warrior.

Reklama

Zahrát jste si od nich mohli střílečky Hard Reset nebo Shadow Warrior. Teď se ale Flying Wild Hog pustili do něčeho úplně jiného. Představili barevnou kooperativní skákačku Juju vyprávějící příběh pandy Juju a jeho věrného kamaráda Peyo.

Jujuv otec Jambee se jednoho dne vydal do lesa na svůj každodenní rituál, netušil ale, že ho mladé duo zvědavců sleduje. Jambee začal vykovávat šamanský rituál. V tom ho Juju a Peyo vyrušili a způsobili, že se na svět dostala velká hrozba v podobě starověkého ducha. Jambee se statečně vrhnul do boje, zlý duch ale zmizel i se starým šamanem a na dvojici zvědavců čeká napínavé dobrodružství.

Juju bude klasická rodinná plošinovka, kterou si bude moci zahrát každý, nehledě na věk. Pokud se rozhodnete si hru na podzim letošního roku pořídit, tak na vás čeká velké dobrodružství točící se kolem záchrany svého otce ve světě, kde není nic nemožné. Bojovat budete muset proti obřím mořským tvorům i nejrůznějším robotům.

Flying Wild Hog plánují rovněž další módy, které vás po dohrání příběhu zabaví, stejně tak tajné oblasti a různé skryté úrovně. V budoucnu nejsou vyloučeny ani konzolové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama