Představena česká sběratelská edice Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Představena česká sběratelská edice Kingdom Come: Deliverance

Představena česká sběratelská edice Kingdom Come: Deliverance

Martin Cvrček

Martin Cvrček

104

Edice obsahuje hru, tričko, sadu šesti kostek, plakát, cínovou figurku, artbook, mosaznou minci a digipack.

Reklama

Nedávno došlo na odhalení sběratelské edice Kingdom Come: Deliverance, která se bude prodávat v zahraničí. Podobu české sběratelky jsme však dosud neznali a společnost Comgad, která u nás Kingdom Come distribuuje, hráče, fanoušky a sběratele dlouho napínala. Nyní je ale to napínání u konce, a tak se můžeme podívat na podobu sběratelské edice určené pro náš trh.

Kromě balení se samotnou hrou na vybranou platformu obsahuje česká sběratelská edice tričko s motivem Kingdom Come, sadu šesti kostek, plakát (na jehož zadní straně je očividně mapa), cínovou figurku hlavního hrdiny Jindřicha, artbook, mosaznou minci a digipack.

Představena česká sběratelská edice Kingdom Come: Deliverance

„Víme, že jsme vás trochu napínali, za což se hluboce omlouváme, ale Ježíškovi se trochu zadrhly sáňky a těch několik málo sobích spřežení, která byla na našem území zahlédnuta, se zdrželo, protože řidič v červeném neprošel dechovou zkouškou. Nyní jsou ale všechny tyto problémy minulostí a z doručené zásilky se na nás vylinul pravý Duch Vánoc, jenž před našimi zraky vykouzlil úžasné sběratelské balení,“ dočteme se v tiskové zprávě Comgadu.

Sběratelská edice bude na trhu k dispozici od 13. února, tedy ve stejný den, ve který vychází Kingdom Come: Deliverance. Ve srovnání s mnoha jinými sběratelkami je cena relativně příznivá, doporučená cena byla stanovena na 2599 Kč / 99,99 € v případě PC verze a 2799 Kč / 104,99 € za konzolové verze pro PS4 a Xbox One. V prodeji bude i speciální premiérová edice za 1399 Kč / 49,99 € (PC verze), potažmo 1649 Kč / 59,99 € (konzolové verze).

Standardní i sběratelskou edici Kingdom Come: Deliverance si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama