Dying Light 2 Novinka Představena nová ukázka hratelnosti Dying Light 2

Představena nová ukázka hratelnosti Dying Light 2

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kromě 15 minut dlouhé ukázky jsme se dočkali i oslav 30. výročí společnosti.

Reklama

Je tomu jen několik dní, co jsme se dozvěděli o dokončení vysoce očekávaného akčního survival hororu Dying Light 2, načež první šťastlivci již měli možnost hru dokonce vyzkoušet.

Dnes se však prostřednictvím nové epizody Dying 2 Know mají možnost podívat se na hru úplně všichni, a to díky uveřejnění nové 15 minut dlouhé ukázky, která se odehrává přibližně v první třetině hry a dává nám pohled na úsek jednoho z příběhových questů zvaného A Place To Call Home. Autoři se v ukázce zaměřili zejména na postavy a také na značně vylepšený soubojový a parkurový systém.

Vývojáři dále opět připomněli, že navzdory hutnému příběhu, který si pro hru přichystali, není znalost prvního dílu nutností, a to nejen kvůli úplně jinému zasazení hry, ale též díky odlišnému hlavnímu hrdinovi.

Kromě toho si ale Techland na závěr připravil ještě krátkou oslavu 30. výročí společnosti, kdy jako poděkování hráčům rozdává na platformě GOG kopii hry Crime Cities. Ještě o něco zajímavější však bude příští týden, kdy si budeme moci na Steamu zdarma vyzvednout westernovou střílečku Call of Juarez: Gunslinger.

Dying Light 2 vychází 4. února 2022 na PC, PS4, PS5 a také na Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednat si jej můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama