Představena Xzone edice Assassin’s Creed 3
Novinka Představena Xzone edice Assassin’s Creed 3

Představena Xzone edice Assassin’s Creed 3

Michal Burian

Michal Burian

28

Máme pro vás náhradu za zrušení speciální edice, jen u nás získáte in-game bonus Colonial Assassin a oficiální tričko v motivem AC3.

Reklama

Včera večer jsme vás jako první informovali o zrušení speciální edice Assassin’s Creed III. Aby vám to nebylo líto, připravili jsme pro vás spoustu exkluzivních bonusů, které seženete jen u nás…. Prostě "Xzone edice" je jen na Xzoneu :) a nebude k dostání u nějakých noname obchodů.

Za předobjednávku Assassin’s Creed 3 získáte u nás in-game bonus Colonial Assassin společně s tričkem od Ubisoftu s motivem hry ve velikosti L. Bohužel, vydavatel tričko prozatím oficiálně nepředstavil, jistě ale bude velmi elegantní.

Aby toho nebylo málo, tak na Xzone.cz navíc získáte in-game bonus Captain of the Aquila (u předobjednávek do 19. září), jenž je určen pro singleplayer a zpřístupní vám reskin Kapitána a tomahawk jako zbraň.

K tomu bude navíc Assassin’s Creed 3 poprvé s českými titulky i na konzolích.

Předobjednejte si konzolové verze Assassin’s Creed 3 pro PlayStation 3 a Xbox 360 v našem obchodě Xzone.cz za 1298 Kč a získejte navíc výše zmíněné bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama