Představení dinosaurů z bezplatného DLC pro Jurassic World Evolution
Jurassic World: Evolution Novinka Představení dinosaurů z bezplatného DLC pro Jurassic World Evolution

Představení dinosaurů z bezplatného DLC pro Jurassic World Evolution

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na Indoraptora a další tvory viděné ve filmu Jurský svět: Zánik říše.

Reklama

Před týdnem byla budovatelská strategie Jurassic World Evolution obohacena o bezplatné DLC, které do hry přidalo obsah inspirovaný novým filmem Jurský svět: Zánik říše. Došlo tedy na rozšíření databáze InGenu o informace o nových postavách, další místa pro vykopávky a hlavně na šest druhů dinosaurů, které lze ve filmu vidět. Až včera jsme se ale dočkali videí, která nově přidané slečny prezentují.

Prostor v záběru virtuálních kamer tak dostává Baryonyx, Stygimoloch, Carnotaurus, Allosaurus, Sinoceratops a jedna z hlavních hvězd Zániku říše, hybridní Indoraptor. Někdo by možná mohl říct, že skutečnou hvězdou je jiný z výše zmíněných a ve videích viděných tvorů, ale to už bych asi zacházel do oblasti drobných spoilerů.

Jurassic World Evolution se každopádně stále potýká s poměrně smíšenými a rozporuplnými reakcemi kritiků, hráčů a fanoušků. Mnozí volají po nejednom vylepšení a rozšíření hry, která postrádá řadu věcí, jež by se daly od takto pojaté a zaměřené budovatelské strategie očekávat. Z naší recenze si projekt odnesl hodnocení 6/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama