Představení hlavních částí střílečky Evolve
Evolve Novinka Představení hlavních částí střílečky Evolve

Představení hlavních částí střílečky Evolve

Michal Burian

Michal Burian

9

Nová videa vás zasvětí do kooperativní střílečky Evolve - Evacuation, Rescue, Nest, Hunt a Defend módy.

Reklama

Evacuation: Na planetě Shear je spousta Monster. V pěti dnech se rozhodne, zda vyhrají lovci nebo Monstra. Pět dnů je rozděleno do pěti kol, v nichž se strhne bitva po celé planetě. Vyhrají čtyři lovci nebo jeden zmutovaný netvor?

Rescue: Zranění kolonisté se snaží uniknout z planety. Jsou ale roztroušeny po celém mapě a Monstra mají hlad. Lovci musejí kolonisty najít a ochránit je. Monstra oproti tomu mají za úkol sežrat co nejvíc kolonistů. Kdo jich eliminuje nebo zachrání více, vyhrává.

Nest: V módu Nest musí hráč v kůži Monstra chránit své potomstvo, které je náhodně roztroušeno po celé mapě, zatímco lovci musejí vejce najít a zničit. Pokud zničí všechny vejce nebo zabijí monstrum, tak zvítězí.

Hunt: Lov je důležitý. Monstrum musí najít dostatek potravy a dostat se na třetí stupeň. Až potom má největší šanci uspět a zničit cíl na mapě. Po celou dobu budou monstru v patách lovci. Netvor si s nimi hraje na kočku a myš.

Defend: Pokud hrajete z pohledu lovců, musíte zuby nehty bránit evakuační místo. Kolonisté z celého Shearu se snaží co nejrychleji nastoupit do únikové lodi. Jako Monstrum se stanete vedoucím hordy Goliášů, kteří ve vlnách útočí na evakuační místo. Zvítězí Monstra nebo stihnout kolonisté včas utéct?

Evolve vychází v únoru na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Dobrou zprávou je, že všechny mapy budou zdarma pro všechny hráče. Platit se bude jen za další monstra a lovce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama