Představeno druhé DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Představeno druhé DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare

Představeno druhé DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

DLC ponese název Ascendance a vyjde 31. března nejprve na konzole od Microsoftu.

Reklama

První DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare vyšlo již před měsícem a půl a nyní přišel pravý čas pro odhalení nadcházejícího dodatečného obsahu. To ponese název Ascendance a obsáhne opět 4 mapy do multiplayer, novou zbraň, pokračování zombie příběhu a nový herní mód.

Další kapitolu v Exo Zombie příběhu přinese Exo Zombie Infenciton. Naši čtyři hrdinové, které ztvárnili slavní hollywoodští herci, musí po úprku z výzkumného střediska Atlasu čelit útoku krvelačných zombie v Burger Town. Můžeme se těšit na nové zbraně a pasti, stejně tak jako na nové nepřátele, jako třeba infikovaný Goliath. Zároveň s tím přibude i nový mód nazvaný Civilian Extraction, kde musíte, jak již z názvu vypovídá, zachránit a eskortovat civilisty do bezpečí.

A teď k multiplayeru. Perplex je malá mapa odehrávající se v modulových bytových komplexech v Sydney. Boj se zaměřuje hlavně na střed mapy. Site 244 zaujme místo u hory Rushmore, kde spadlo mimozemské plavidlo nesoucí tajemný náklad. Využijte svých schopností, abyste se dostali k mimozemskému nákladu a využili ho ke zlepšení svých exo-skeletonů a perků. Climate se odehrává v obří bio-kopuli s měnící se hladinou řeky, která může mít za následek vaší smrt. Chop-chop je název pro černý trh s exo-skeletony. Středně velký industriální komplex s menšími EMP vlnami a novým scorestreakem, Advanced Repulsion Turret, dělá z mapy nebezpečné místo.

Zároveň s tím přibude nový speciální playlist Exo-Grapple. Pokud jste hráli kampaň, mohli jste si všimnout speciální schopnosti ukotvení, díky které jste se mohli dostat kamkoliv jste chtěli. V multiplayeru byla tato schopnost nedostupná, ale to se díky novému playlistu změní.

DLC obsáhne i novou hybridní zbraň zvanou OHM. Na dálku zbraň slouží jako lehký kulomet, pokud se však nepřítel dostane až příliš blízko k tělu, může se jednoduše zbraň přepnout na brokovnici.

Pokud vlastníte Season Pass a máte konzoli Xbox, zbraň si můžete již stáhnout. Ascendance vyjde koncem tohoto měsíce nejprve na konzole Xbox obou generací a o měsíc později i na zbylé platformy. Cena je stanovena na 15 euro. Majitelé Season Passu mají všechna DLC zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama