Představeno druhé rozšíření Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Představeno druhé rozšíření Call of Duty: Infinite Warfare

Představeno druhé rozšíření Call of Duty: Infinite Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

8

Druhý dodatečný balíček nás zavede do New York během 70. let, kde budeme za pomoci kung-fu umění čistit ulice od nemrtvých.

Reklama

I když se zraky většiny upírají k oznámení nového Call of Duty, které by podle všeho mělo být zasazené opět do druhé světové války, pořád je zde ani ne půl roku staré Infinite Warfare. Titul byl před nedávnem obohacen o dvojici nových zbraní, útočnou pušku X-Eon a samopal VPR. Dneska společnost Activision a studio Infinity Ward oznámili již druhý dodatečný balíček, jež obohacuje hru o čtveřici nových map do multiplayeru a jeden zombie zážitek.

Jestli máte rádi bojiště s plošinou pro odstřelovače, určitě si zamilujete mapu nazvanou Turista. Hráči budou proti sobě bojovat v turistickém resortu, které je vybudován uvnitř obří kostry pradávného stvoření. Archive je označení pro galerii vystavující post-futuristické umění. Jedná o velmi uzavřené prostory, obklopuje je otevřený exteriér. Scrap nás zase vezme na povrch Měsíce, kde se nachází opuštěné smetiště. Očekávejte kruté boje zblízka, ale i přestřelky na dálku. Jako poslední je zde remake oblíbené mapy Rust z Modern Warfare 2, Excess. Tentokrát vyměníme opuštěnou rafinérii v poušti za pozlacenou střechu mrakodrapu v rozlehlé metropoli. Opět se připravte na rychlé a chaotické boje.

Nová zombie kapitola, nazvaná Shaolin Shuffle, nás vezme zpátky do nezapomenutelných 70. let. Zlomyslný režisér Williard Wyler pokračuje ve své sérii hororových filmů, ve kterých uvěznil čtveřici vyhořelých herců (Poindexter, Sally, André, A.J.). Ti musí přežít v New Yorku, jenž je zaplaven hordami nemrtvých. Bojovat proti zombíkům budeme jak v ulicích města, tak i ve stanicích metra, diskotékách nebo chrámech zaměřeného na bojové sporty. Během našeho putování nás bude provážet šaolinská sestra, kterou ztvárnila herečka Pam Grier. Avšak více než střílet budete protentokrát provozovat kung-fu, přičemž každá postava si může navíc odemknout jedinečné styly tohoto bojového umění.

Continuum je dostupné nejprve na konzoli PS4. Xbox One a PC by měli následovat o měsíc později. Cena samostatného DLC je stanovena na 14,99€, pro všechny vlastníky season passu je však zadarmo. Zároveň všichni majitelé season passu mají volný přístup k novým zbraním. Ostatní si je musí odemknout skrze supply drops nebo za splněné výzvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama