Představeno poslední příběhové rozšíření Dishonored
Dishonored Novinka Představeno poslední příběhové rozšíření Dishonored

Představeno poslední příběhové rozšíření Dishonored

Michal Burian

Michal Burian

3

Poslední přídavek do stealth akce Dishonored vyjde příští měsíc a bude pokračovat v příběhu legendárního assassína Dauda.

Reklama

Zbrusu nový svět plný assassinů a tajemných vražd, ve kterém hrají velmi velkou roli vaše vlastní rozhodnutí a morálka, se 13. srpna dočká nového příběhového rozšíření nazvané Brigmore Witches.

Brigmore Witches je posledním dodatečným balíčkem Dishonored, brzy by tak mohla být oznámena GOTY edice se všemi přídavky, a pokračuje v příběhu legendárního assassína Dauda, který započal v The Knife of Dunwall DLC, kdy jsme se na příběh Dishonored podívali z druhé strany barikády. Daud zjistí svou pravou totožnost a úmysly Delilah, vůdkyně Brigmore Witch. Hlavním úkolem by mělo být narušit jejich rituál.

Vše ale nebude tak jednoduché, o vašem osudu totiž rozhodně hrdina původního příběhu Corvo, což zní velmi zajímavé. Mimochodem, nezapomeňte si schovat uložené pozice z The Knife of Dunwall, protože ty vám v Brigmore Witches zaručí vaše schopnosti, zbraně a přenesou se i vaše rozhodnutí.

"Poté co vás zradil váš poručík jménem Billie Lurk musíte se spolehnout na znepřátelené frakce Dead Eels a Hatters, abyste se mohli vydat do neprobádaných míst města Dunwall při cestě do pevnosti Delilah. Bez ohleedu na to jak se dostanete do cíle je jedna věc jistá - konečně vám budou zodpovězeny otázky, po kterých prahnete, a váš osud bude zpečetěn," dočteme se na oficiálních stránkách v popisku DLC.

DLC vyjde 13. srpna na Steamu, Xbox Live a americkém PSN za necelých 10 dolarů (v našem případě euro), respektive 800 MS Points. Na evropském PSN o den později.

Níže ještě obrázky a artworky z DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama