Představeno Rainbow Six Qurantine
Novinka Představeno Rainbow Six Qurantine

Představeno Rainbow Six Qurantine

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová hra ze série Rainbow Six nás donutí kooperovat proti hordě infikovaných lidí

Reklama

Nová hra Rainbow Six Quarantine nás vezme několik let do budoucnosti, kde mutující mimozemšťané začali parazitovat na lidech a vyvolávají ve svých hostitelích neutuchající touhu po násilí. Je tak na Operátorech týmu Rainbow, aby zastavili smrtící hrozbu dříve, než bude pozdě. Nový titul ze série si chce vzít to nejlepší z taktické akce, pro kterou je tak známý a oblíbený a vložit jej do naprosto nové kooperativní kampaně.

Na hře pracuje studio Ubisoft Montreal a vytvořil pro ni speciální tým vývojářů, složený z lidí se zkušenostmi z her jako For Honor, Ghost Recon a dalších. Rainbow Six Quarantine míří za vytvořením chaotické, intenzivní a nepředvídatelné kooperace v PVE soubojích. Hráč vždy vytvoří skupinu s dvěma dalšími Operátory, aby mohl bojovat v karanténních zónách po celé zemi, za účelem záchrany naší civilizace.

Rainbow Six Quarantine vychází na Xbox One, PlayStation 4 a PC na začátku roku 2020. Oficiální stránky Ubisoftu také slibují možnost vyzkoušení hry v předstihu, proto můžeme očekávat brzký betatest. Na bližší informace o samotné hře se pak máme těšit dále v průběhu letošní E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama