Představeny čtyři rasy nepřátel z Destiny
Destiny Novinka Představeny čtyři rasy nepřátel z Destiny

Představeny čtyři rasy nepřátel z Destiny

Redakce

Redakce

14

Fallen, Cabal, Vex a Five.

Reklama

V Destiny nebudete mít nouzi o setkání s nepřátelskými stvořeními. Čtyři rasy mimozemšťanů krátce představil Christopher Barrett pro Game Informer.

Fallen: Kočovní piráti potulující se po vesmíru, snažíc se přepadávat a vykrádat ostatní. Tito piráti mají čtyři ruce a používají mechy podobné ponorkám a různá jiná vozidla.

Cabal: Velké impérium vojensky založených bestiích připomínající nosorožce, kteří oplývají monumentálními loděmi a obřími tanky. Všechno na téhle rase je velké, to znamená, že se snaží přemoct nepřátele vyloženě pomocí síly.

Vex: Spojení člověka a stroje. Vexové jsou schopní vytvořit brány skrz vesmír a přivolat si posily kdykoliv se jim zachce. Jejich původ je zahalen tajemstvím a jejich stavba je velice zvláštní, což z nich dělá opravdové mimozemšťany v každém ohledu.

Hive: Poslední rasa, o které Barrett mluvil jsou Hive. Řekl o nich, že jsou to takoví vesmírní zombie. Tito „zombie“ díky neznámé magické síle zůstávají nesmrtelní. Jejich vzhled je inspirován fantasy a gotickým stylem. Dají se dobře rozeznat podle jejich lodí, které vypadají jako obří sarkofágy.

Nepřátelé vypadají zajímavě, každý má něco do sebe. Uvidíme, jak nám dají zabrat.

Destiny vyjde 9. září 2014 na Xbox One, PS4, Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama