Novinka Představeny sérií Flatout inspirované závody Jected – Rivals

Představeny sérií Flatout inspirované závody Jected – Rivals

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Hra vychází již zítra.

Reklama

Vydavatelství THQ Nordic prostřednictvím výše přiloženého traileru odhalilo hru s názvem Jected – Rivals. Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, tak se ve skutečnosti jedná o již dříve představený titul Stuntfest, který se ale v průběhu vývoje zřejmě dočkal natolik výrazných změn, že autoři přistoupili k jeho přejmenování.

Původní koncept hry měl vycházet z populárních akrobatických miniher, které byly součástí závodní série FlatOut. Na hře dokonce pracovali původní autoři této série z finského studia Bugbear, kteří před časem vydali úspěšné závody Wreckfest.

V průběhu loňského roku jsme se ale dozvěděli, že práce na hře přebírá dosud nepříliš známé rakouské studio Pow Wow Entertainment. Se změnou vývojářského týmu očividně přišly i další změny v jádru samotné hry, jejichž výsledkem je nově odhalený titul Jected – Rivals.

Autoři svůj počin popisují jako kombinaci akční, závodní a letecké hry. V praxi zřejmě půjde o adrenalinový arkádový titul, který sází především na odlehčenou zábavu. Kromě zmíněné ukázky bylo potvrzeno, že hra vyjde již 4. května v programu předběžného přístupu na Steamu. Jelikož autoři vsadili na free-to-play model, tak si Jected – Rivals budete moci již od tohoto data vyzkoušet zdarma.

Představeny sérií Flatout inspirované závody Jected – Rivals
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama