Představeny speciální edice střílečky Strafe
Strafe Novinka Představeny speciální edice střílečky Strafe

Představeny speciální edice střílečky Strafe

Michal Burian

Michal Burian

5

Tři edici ve stylu retra, stejně jako samotná hra.

Reklama

Nezávislé studio Pixel Titans ve spolupráci s vydavatelskou společností Devolver Digital se rozhodlo potěšit hráče čekající na příchod old-school střílečky Strafe. Ta na PC a PlayStation 4 zavítá již 9. května.

Dnes byly představeny speciální edice. Konkrétně jde o tři edice ve stylu retra, stejně jako samotná hra. Nejprve se podíváme na edici pojmenovanou Throwback Collector’s Edition. Tahle edice v balení ukrývá historickou disketu sloužící k registraci na Steamu. Dále soundtrack na staré kazetě, sadu Pogů a další maličkosti v podobě nálepek a odznaků.

Jako další tu máme Vinyl Collector’s Edition. Ta bude omezena na pouhých 300 kusů. Jak název napovídá, soundtrack je tentokrát na vinylech se speciálními artworky.

Třetí edice je určena pro sběratele s konzolí PlayStation 4. Kromě Blu-ray disku obdržíte i kód ke stažení hry ze Steamu.

Otázkou zůstává, jak to bude s dostupností jednotlivých edic. K dostání jsou zatím pouze v zahraničním obchodě. Cena první edice je 44,95 euro, druhé 59,95 euro (společně s PS4 sběratelskou) a třetí je za 24,95 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama