Představeny zbraně ve hře Deathloop
Deathloop Novinka Představeny zbraně ve hře Deathloop

Představeny zbraně ve hře Deathloop

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Výběr bude opravdu široký.

Reklama

Nová hra od studia Arkane už po prvotním oznámení zaujala spoustu hráčů. Podíváme se v ní na ostrov Blackreef a budeme hrát za Colta, který se dostal do časové smyčky. Na ostrově každý den probíhá velká párty, jejíž cílem je pořád dokola Colta zabíjet. Ten ale zjistí, že ze smyčky může uniknout tak, že zabije 8 stanovených cílů. Rozhodně to ale nebude mít jednoduché, v cestě mu budou stát všichni lidé na ostrově a také žena jménem Julianna, která může být dokonce ovládaná i jiným hráčem.

Přestože si vývojáři ponechali svůj typický artstyle, který můžete znát už ze série Dishonored, a vrací se také některé speciální schopnosti, Deathloop se rozhodně nebere tak vážně a je výrazně víc akční než předchozí tituly tohoto studia. Zatímco v Dishonored šlo především o stealth a případně boj s mečem, ve hře Deathloop jsou hlavním prvkem střelné zbraně, a právě na ty se můžeme podívat díky novému videu magazínu Game Informer.

Výběr je rozhodně velký, ve videu můžeme vidět všemožné zbraně od klasických pistolí a brokovnic po odstřelovací pušku a dokonce i mačetu. Autoři navíc upozorňují, že to nejsou všechny zbraně, které se ve hře nachází, má nám to ale dát dobrou představu o tom, jak bude arzenál vypadat.

Připomínám, že Deathloop vychází 21. května letošního roku na PC a PlayStation 5. Na Xbox Series X se hra podívá až později, ještě před akvizicí Bethesdy totiž byla domluvena roční časová exkluzivita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama