Představí Sony na TGS headset pro virtuální realitu?
Driveclub Novinka Představí Sony na TGS headset pro virtuální realitu?

Představí Sony na TGS headset pro virtuální realitu?

Michal Burian

Michal Burian

59

Headset pro virtuální realitu by měl být kompatibilní se závodním titulem DriveClub. Nabídne simulaci pohledu z kokpitu.

Reklama

Společnost Sony se podle aktuálních neoficiálních informací chystá za dva týdny na Tokyo Game Show odhalit příslušenství pro next-gen konzoli PlayStation 4. Konkrétně má jít o headset pro virtuální realitu, který by vyšel v příštím roce.

Se zprávou se pochlubil britský server CVG, jenž získal informace od jednoho z vývojářů. Projekt měl být původně představen již na srpnovém Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Nakonec si to ale Sony rozmyslela a nechala vše na právě blížící se TGS 2013.

S headsetem pro virtuální realitu mají pracovat lidé z Evolution Studios, kteří chtějí technologii nabídnout hráčům v závodním titulu DriveClub - simulace pohledu z kokpitu.

Pokud je to pravda, tak Sony se bude snažit konkurovat stále populárnějšímu Oculus Rift. Podle mnohých by se měl headset pro virtuální realitu podobat 3D headsetu, který byl představen v lednu 2011.

Shuhei Yoshida, boss Sony Worldwide Studios, se k celé kauze pochopitelně odmítl vyjádřit.

Co si o tom myslíte? Sony by tímto krokem mohla získat strategickou výhodu nad konkurencí a nalákat na PlayStation 4 další hráče.

Když už je řeč o Tokyo Game Show, tak Sony má v úmyslu předvést přes 50 titulů pro platformy PlayStation.

3D headset Sony, představený v lednu 2011

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama