Představuje se Bounty Hunter v SW: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Představuje se Bounty Hunter v SW: The Old Republic

Představuje se Bounty Hunter v SW: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Po dlouhé době BioWare odhalilo další hratelnou třídu jejich chystané onlinovky z dob Staré Republiky.

Reklama

Tou hratelnou třídou není nikdo jiný než Bounty Hunter, tedy Námezdní Lovec. Vzhledem k tomu, že jde v každém případě o bezcitného grázla bez soucitu, stojí na straně Sithů, nicméně nejde o nějakého fanatika temné strany, spíš čekejte stejný charakter, jako byl Boba Fett v původní filmové trilogii.

Stejně jako v případě jiných tříd, i Bounty Hunter má k dispozici dvě specializace. Ta první nese název Powertech, jež se zaměřuje především na těžké brnění a různé prototypy obraných štítů. Pokud vám ale specializace na obranu nesedí, můžete zvolit Mercenary, díky čemuž se dostanete k těm nejlepším (a často taky nejdražším) zbraním nebo prostředkům hromadného ničení. Volba je jen na vás.

Samozřejmě nechybí ani nějaký ten společník, v Hunterově případě jde o lidskou ženu jménem Mako, která je spíš než válečník šikovný technický specialista. A pokud jde o vesmírnou loď, každý Námezdní Lovec má k dispozici letoun D5-Mantis, navržený v první řadě na boj, nicméně nabízí i dost slušnou rychlost. A jak se dá čekat, vzhled lodi je celkem podobný lodi Slave 1, jíž ve filmech používal jak Boba Fett, tak i jeho povedený tatík Jango.

V Hunterově případě jsme se dozvěděli přesně to, co jsme čekali, ale i tak jde o hodně zajímavou třídu, která určitě nabízí spoustu nezapomenutelných zážitků. Těch si snad ve Star Wars: The Old Republic, které vyjde v letošním roce pro PC, užijeme víc než dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama