Představuje se Test Driver Unlimited 2
Novinka Představuje se Test Driver Unlimited 2

Představuje se Test Driver Unlimited 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Když se řekne velký závodní svět a hranaté silnice, mnoho z vás si jistě vzpomenete na pestrý titul Test Driver Unlimited. Pokud patřil nebo stále patří mezi vaše hodně oblíbené hry, jistě vás potěší zpráva, že společnost Atari (v Evropě Namco Bandai Partners) oznámila pokračování, které se bude nést v podobném duchu s menšími i většími změnami.

Reklama

Na Test Driver Unlimited 2 pracuje studio Eden, autoři prvního dílu a mj. série V-Rally, jež mezi klíčové vlastnosti opět zařadilo propojení online a offline světa, tedy singleplayerové a multiplayerové části, což znamená, že bychom se podle jejich slov měli dočkat velkého otevřeného a především živého světa. Nejrůznější změny by měly zajistit samotní hráči, kteří nebudou pouze závodit, ale také na ostrově žít vlastní virtuální život. Budou si moci definovat nejrůznější styly, nakupovat oblečení, nemovitosti a mnoho dalšího.

Kromě již zmíněných featur, které byly mimochodem i v jedničce, se máme těšit na změnu denní doby. Ano, nebude se závodit pouze ve dne, nýbrž také za tmy. Ostrov tak budeme moci prozkoumat také v noci, což může přinést velmi zajímavý a třeba i nezapomenutelný zážitek. Při projížďce může nemile překvapit proměnlivé počasí, jež by mělo mít vliv na chování vozu, do jaké míry, to prozatím nevíme. Jisté však je, že se objeví i model poškození, který také nebyl více definován.

Ze závodního světa je to prozatím vše. Nezapomeňte si prohlédnout trojici obrázků a mě nezbývá než říci, že Test Driver Unlimited 2 vyjde na podzim letošního roku, a to pro PC, Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama