Prehistoric Kingdom dostává betu
Novinka Prehistoric Kingdom dostává betu

Prehistoric Kingdom dostává betu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Ta přináší k vyzkoušení 14 pravěkých zástupců fauny.

Reklama

Budovatelský zážitek s pravěkými ještěry v podobě hry Prehistoric Kingdom od vývojářů ze studia Blue Meridian se včerejším dnem dočkal vydání uzavřené bety.

Ta nabízí 14 zvířat, mezi nimiž nalezneme třeba Torvosaura, Tyrannosaura, Microraptora či mamuta. Každý z těchto zástupců fauny pak bude mít své vlastní základní potřeby, o které se musíte postarat, přičemž od alfy došlo k úpravě pathfindingu a animacím.

Také se můžete těšit na přídavky, které stavitelům umožní větší kreativitu, kdy si budete moci postavit prehistorický park přesně podle vašeho gusta. Jestli se ale nechcete zabývat detailním modulárním systémem, můžete využít již předem postavené objekty.

Navíc byl přidán denní/noční cyklus a systém počasí.

Do této uzavřené bety se mohou dostat lidé, kteří hru již dříve podpořili a mají Crytivo účet. Zároveň máte šanci, že s tímto účtem budete do testování pozváni.

Na stránkách Trello následně lze prostudovat, jaký obsah se do hry chystá v budoucnu. Dojde tak na vylepšení různých jednotlivých systémů, vizuálu či zvuku, ale také by měly být vylepšeny ukládací/nahrávací časy.

Veřejný předběžný přístup se následně zpozdí, kdy se nestihne tenhle rok, ale měl by dorazit v dubnu 2022.

Dostupný bude na Steamu a Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama