Přehlídka různých druhů dinosaurů z Jurassic World Evolution
Jurassic World: Evolution Novinka Přehlídka různých druhů dinosaurů z Jurassic World Evolution

Přehlídka různých druhů dinosaurů z Jurassic World Evolution

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V nadcházející budovatelské strategii se setkáme s mnoha známými i méně typickými druhy.

Reklama

Studio Frontier Development, které pracuje na očekávané budovatelské strategii Jurassic World Evolution, v posledních týdnech pokračovalo v představování jednotlivých druhů dinosaurů formou krátkých videí. Už v minulosti jsme tu napříč mnoha novinkami měli dost ukázek tvorů, s nimiž se budeme setkávat při tvorbě vlastního parku, a nyní na ně navazují další čtyři videa.

Jako obvykle jde o směsici vcelku ikonických i méně známých druhů. Do té první skupiny nepochybně patří Pachycephalosaurus s obrněnou hlavou, který si vysloužil zvláštní pozornost zejména ve filmu Ztracený svět: Jurský park. Ani Apatosaurus nemusí být úplně neznámý, ale předpokládám, že Metriacanthosaurus (zkuste to říct pětkrát za sebou) a obzvlášť Tsintaosaurus nemusí patřit mezi druhy, které jsou obvykle s Jurským parkem či s Jurským světem spojovány.

Tato videa ale zjevně vznikají i kvůli tomu, abychom se seznámili právě s méně slavnými dinosaury. Rozhodně se ale zdá, že tvůrci Planet Coaster různými druhy nešetří a vážně se neomezují jen na ty, které známe z filmů nebo z jejich doprovodných materiálů. Což je myslím jen dobře.

Jurassic World Evolution vyjde 12. června na PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama