Překvapení E3: Ghost Recon v otevřeném prostředí
Ghost Recon: Wildlands Novinka Překvapení E3: Ghost Recon v otevřeném prostředí

Překvapení E3: Ghost Recon v otevřeném prostředí

Michal Burian

Michal Burian

21

Seznamte se s Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, kde povedete svůj tým "duchů" v otevřeném městském prostředí proti drogovému kartelu.

Reklama

Tak tomuhle říkám překvapení, které mě dokáže nastartovat/probudit. Ubisoft závěrem své konference představil Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Jde o novou hru z populární série Ghost Recon, Wildlands se bude odehrávat v otevřeném městském prostředí a bude mít agresivní kampaň.

Za hrou stojí studio Ubisoft Paris (pomáhala s Ghost Recon: Future Soldier) a vašim úkolem bude vést tým "duchů", což jsou čtyři členové U.S. Elite Special Ops, na tajné misi - musíte eliminovat drogový kartel Santa Blanca v Bolívii. Bolívie je největším producentem kokainu na světě, drogový kartel Santa Blanca má velkou moc a v zemi si dělá, co chce.

Ubisoft slibuje masivní a detailní otevřený svět, ve kterém si budete moci užívat v singleplayeru nebo v kooperaci pro čtyři hráče. Spolehnout se budete muset pouze na svůj čtyřčlenný tým, který byl vyslán do nepřátelského území, aby zastavil drogový kartel jednou provždy.

Jak si sami můžete všimnout, Bolívie, potažmo Jižní Amerika, to není pouze poušť a deštné pralesy, ale také stovky vesnic, všelijaké památky a v neposlední řadě hory a sníh. Vše budete moci prozkoumávat pěšky i ve všelijakých vozidlech.

Mise budete moci plnit libovolně dle svého uvážení, nebude předem stanovené pořadí, a způsobem, který vám nejvíce vyhovuje. Svět má reagovat na každý váš čin.

Ghost Recon: Wildlands je v plánu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, zatím nemá datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama