Přepracovaný systém misí ve Farming Simulatoru 19
Farming Simulator 19 Novinka Přepracovaný systém misí ve Farming Simulatoru 19

Přepracovaný systém misí ve Farming Simulatoru 19

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň tvůrci zveřejnili první screenshot přímo z hraní.

Reklama

Od Farming Simulatoru 19 se toho čeká hodně. Švýcarské studio Giants Software, které má kanceláře v Německu i v Brně, připravuje na listopad letošního roku nový díl. Ten běží na značně upraveném enginu. Díky němu přinese propracovanější grafický kabátek a nové možnosti. Mezi ně se řadí stavba vlastní farmy, kdy si nejprve koupíte pozemek a poté na něm postavíte budovy dle potřeby. Další novinkou je dosud nespecifikovaný PvP multiplayer, rozsáhlejší a detailnější mapy a také přepracovaný systém misí.

Přepracovanému systému misí se věnovali tvůrci v aktuálním blogovém příspěvku. Ve Farming Simulatoru 15 jste museli dojet na místo s nabídnout prací a vybrat si misi, která se týkala sečení trávy nebo přepravě předmětů z jednoho místa na druhé. Farming Simulatoru 17 se ubíral jiným směrem. Mise se skládaly ze zakázek pro ostatní zemědělce kolem mapy. Za pomoc jste získávali peníze, jejich loajalitu a tou jste si snižovali cenu pole, za kterou ho poté bylo možné koupit. Práce se točily kolem orání, setí, postřiku a sklizně. Farming Simulator 19 zkombinuje oba díly a vylepší jejich nabídku.

Přepracovaný systém misí ve Farming Simulatoru 19

V herní nabídce Farming Simulatoru 19 naleznete přehled jednotlivých zakázek, které můžete plnit. Jde o již zmíněné práce na polích, které budou zkombinovány s dopravou materiálů a nově také s balíkováním a senážemi. Úkoly budou komplexní s celým procesem: od sečení trávy, přes balíkování až po dopravu balíků na určené místo. Dobrou zprávou je, že neexistují žádné časové limity (rozdělenou misi lze uložit, vypnout hru a později se k ní vrátit) a mise můžete plnit s vlastním vybavením, případně si ho za poplatek půjčit. V předchozím díle vám byly stroje přiděleny. Za každou splněnou misi získáte peníze, abyste mohli rozšiřovat svou farmu, nakupovat nové stroje atd.

Vůbec poprvé v sérii Farming Simulator budou mise i v multiplayeru. Se svými kamarády a přáteli se budete nejen starat o farmu a plodiny na svých polích, ale rovněž plnit úkoly pro okolní zemědělce.

Všechny tyhle změny jsou rozhodně zajímavé a dle mého názoru Farming Simulatoru hodně prospějí, včetně příležitosti postavit si farmu dle svého uvážení hned na začátku kariéry. Ve Farming Simulatoru 19 jsou tři herní módy: New Farmer, Farm Manager a Start From Scratch. Nový farmář je vyvážený začátek, který zahrne základní vybavení a malou farmu připravenou k vylepšování a rozšiřování. Jde o obdobu režimu z předchozích her a je doporučený pro nové hráče. U správce farmy budete mít na účtu velké množství peněz, ale žádnou farmu ani stroje. Musíte si postavit farmu a nakoupit stroje dle svého uvážení. Třetí mód je nejnáročnější a má být realistický. Na účtu máte omezené finance, které musíte chytře investovat do farmy a nákupu strojů. Nejlepší při této obtížnosti bude si postavit jen malou farmu, nakoupit potřebné vybavení a rychle se pustit do práce pro ostatní v okolí, abyste vydělali peníze na rozšíření.

Zároveň s tímhle vším byl zveřejněn první obrázek přímo ze hry. Vidíme na něm již představené stroje. V levém dolním rohu je minimapa, která odhaluje, že pole již nebudou mít pouze jeden tvar. V pravém dolním rohu je upravený tachometr s ukazatelem paliva a opotřebením stroje. Ano, ve Farming Simulatoru 19 bude nutné opravovat a pravidelně servisovat vybavení.

Na první pohled je grafika ve Farming Simulatoru 19 mnohem lepší. Ovšem k velké revoluci dle dostupného screenshotu stále nedochází. Sláma nepůsobí moc realisticky, na poli stále chybí vyjeté koleje a obilí by také mohlo být ještě lepší. Přesto jde o velký posun směrem kupředu.

Farming Simulator 19 vyjde 20. listopadu 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PC bude hra obohacena o české titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Přepracovaný systém misí ve Farming Simulatoru 19
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama