Prequel Modern Warfare - přilévání oleje do ohně
Call of Duty Novinka Prequel Modern Warfare - přilévání oleje do ohně

Prequel Modern Warfare - přilévání oleje do ohně

Michal Burian

Michal Burian

16

Oficiální PlayStation Magazín začal přilévat olej do ohně ohledně spekulací Modern Warfare 3. Po nejmenovaném zdroji také tvrdí, že půjde o prequel, v němž budeme hrát za Ghosta.

Reklama

Začátkem ledna tohoto roku jsme vás informovali, že nejmenovaný zdroj prozradil fanouškovské stránce, že Call of Duty: Modern Warfare 3 bude sloužit jako prequel prvního Modern Warfare a hráči si zahrají za Ghosta.

Olej do ohně začal přilévat také oficiální britský PlayStation Magazín, který ve svém nejnovějším čísle zveřejnil následující:

"Zasvěcení šeptají a naznačují, že Infinity Ward pracuje na další Modern Warfare díle, který bude prequel, kde budete hrát za Ghosta."

Dále tamní redakce tvrdí, že Dead Space 3 je již ve vývoji a že PS2 hry budou brzy k dispozici ke stažení pro handheld PSP.

Britský PlayStation Magazín je poslední dobou spekulacemi opravdu pověstný. Ve svém minulém čísle řekl, že Konami usilovně pracuje na HD trilogii Metal Gear Solid pro PlayStation 3, kterou odhalí na letošní E3.

Pro úplnost dodejme, že dřívější zprávy ohledně Modern Warfare 3 prozradili, že nabídne příběh, jenž se bude odehrávat před událostmi, kterých jsme byli svědky v Call of Duty 4: Modern Warfare. Znamená to tedy, že díl by měl být zaměřen na fanouškovskou základnu Modern Warfare série, která se dozví, jak se Ghost stal členem tajné skupiny Task Force 141. Což vylíčil i nedávný komiks od Davida Laphama, který doprovázel vydání Modern Warfare 2.

Nejmenovaný zdroj dále tvrdí, že nové Call of Duty od Infinity Ward nemusí vyjít v aktuálním kalendářním roce a že ho nemusí pohánět nový engine. Což se dalo předpokládat – prequel bude pohánět upravená verze již vyvinutého enginu.

Výše zmíněným informacím napomáhají také samotní zaměstnanci Infinity Ward. Ti údajně v loňském roce měli pro Activision na listopad letošního roku chystat Modern Warfare 3, které bylo následně zamítnuto kvůli soudním tahanicím s bývalými šéfy a zakladateli studia (Vincent Zampella a Jason West). Je tedy dost pravděpodobné, že vydavatelství změnilo strategii a nechystá se třetí díl, ale zmíněný prequel.

Aby toho nebylo málo, tak koncem ledna se ještě objevila zpráva, že se na třetím dílu akčního hitu Modern Warfare podílí rovnou dvě studia - Infinity Ward a Sledgehammer Games.

Spekulací a domněnek ohledně dalšího Call of Duty je opravdu hodně. Už by bylo načase, aby si vedení Activision koupilo chňapky a zvedlo pokličku od hrnce, jenž stojí na rozpálené plotýnce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama