Přes 50 tisíc hráčů chce Call of Duty: Modern Warfare 2 na nové konzole
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Přes 50 tisíc hráčů chce Call of Duty: Modern Warfare 2 na nové konzole

Přes 50 tisíc hráčů chce Call of Duty: Modern Warfare 2 na nové konzole

Michal Burian

Michal Burian

27

Remasterovaná verze Call of Duty: Modern Warfare 2 pro PlayStation 4 a Xbox One má svou petici, kterou podepsalo přes 50 tisíc hráčů.

Reklama

Kde je poptávka, je i nabídka. To platí v jakémkoliv odvětví průmyslu, nevyjímaje toho herního. Stále jsme svědky mnoha remasterovaných edic starších her určených pro novou generaci konzolí. Vzpomenout můžeme třeba na survival thriller The Last of Us od Naughty Dog nebo Grand Theft Auto V od Rockstaru.

Jak to tak ale vypadá, hráči touží po dalších vylepšených edic. Petice pro remasterované verze Call of Duty: Modern Warfare 2 má už přes 50 tisíc podpisů. Hráči uvádějí, že jde o nejlepší Call of Duty, které si zaslouží být na nové generaci konzolí.

„Mluvím za všechny, když řeknu, že Modern Warfare 2 je jednou z nejlepších her od společnosti Activision. Je zábavná a všichni na ní vzpomínáme. Zbraně, mapy a kill streaky byly prostě neuvěřitelné. Na PS3 a Xbox 360 je MW2 plné hackerů. Pokud by remasterovaná verze opravila některé z problémů (např. noob tubing) mnoho lidí by bylo šťastný.“

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyšlo v roce 2009 pro PC, PS3 a Xbox 360. Podle dostupných informací se prodalo přes 24,76 milionů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama