presne-datum-vydani-guild-wars-2-nebo-fake
Blogy čtenářů Článek Přesné datum vydání Guild Wars 2 nebo fake?

Přesné datum vydání Guild Wars 2 nebo fake?

Riwen

Riwen

Dnes se objevilo na českém internetovém obchodě Xzone nové datum vydání dlouho očekávané MMORPG hry Guild Wars 2, na které pracuje společnost…

Reklama

Dnes se objevilo na českém internetovém obchodě Xzone nové datum vydání dlouho očekávané MMORPG hry Guild Wars 2, na které pracuje společnost ArenaNet, sídlící ve Spojených státech.

 

To samé datum je uvedeno i na stránkách Comgadu, což je oficiální distributor v České republice. Vydání hry je nyní v těchto obchodech stanoveno na 18.05.2012.

 

Těžko říct zda-li se jedná o oficiální datum vydání, protože i když o něm není zmínka na stránkách hry ani na webu vývojářů nebo celosvětového distributora NCsoft, je poměrně dost přesné. Chápu, že mnohé obchody stanovily datum na 30.06.2012 nebo 30.05.2012, to se však jedná pouze o odhady, které jsou spíše marketingovým tahem. Nově zveřejněné datum je ovšem zvláštní, ale nikoliv naprosto nereálné.

 

Během února, března a dubna probíhají a budou probíhat BETA testování, která by měla zajistit co nejlepší vybalancování a co nejmenší počet chyb ve výsledku. Jestliže bude BETA probíhat bez problémů a skončí úspěšně bez větších zádrhelů, pak se opravdu mohou lidé těšit na vydání v květnu.

 

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/t0P1kaE8oCk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(S CZ titulky.)

 

 

Guild Wars 2 má být bez měsíčních poplatků a více orientováno na americký a evropský trh. Budou existovat pouze mikrotransakce, díky kterým si budete moci svoji postavu něčím odlišit od ostatních, nakoupit zajímavější pety, atd. První díl si získal obrovskou základnu fanoušků a většina z nich se na nový díl těší (včetně mě). Toto MMORPG by mělo přinést zajímavé příběhy, které se budou lišit podle vybrané rasy a zvolených možností při tvorbě postav (zároveň je do hry přidána tvorba postavy, jakou můžete vidět například v Aionu a též bude na výběr mezi spoustou barev, kterými si pak lze vybarvit jednotlivé části zbroje). Je slibován zajímavější systém questů, kde již není potřeba klikat na různá NPC, ale půjde hlavně o to se do probíhajících questů zapojit a během putování najít (případně získat informace o probíhajících úkolech).

 

Jedním z málo proklamovaných věcí v této hře jsou také animace a způsob jakým s Vámi NPC komunikují v příběhové části. Při konfrontaci s NPC jsou všechny namluveny, takže si nebudete připadat jako jeden z několika vyvolených, kteří při narození dostali moc komunikovat. Soubojový systém má nabídnout akčnější boje, více zaměřené na skill hráčů než na to, jakou mají na sobě zbroj. Hlavní bude správný pohyb a načasování spellů. V PvE půjde hlavně o dobrou koordinaci i pohyb a již zmizel klasický a všude využívaný systém Tank, Healer a Dmg. Tentokrát budou boje nepochybně otevřenější a na tuto část si rád počkám a posoudím ji.

 

Každopádně hráč již má před sebou otevřený svět, možnost skákat i plavat. Pod vodou budou boje taktéž výborné, podle sdělení tvůrců a podvodní svět chtějí mít propracovaný jako ten na povrchu. Videa zatím neříkají opak, ovšem na finální produkt si ještě počkáme a vlastně i BETA by měla říct mnohé.

 

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dFP2kpD-HD4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Opět s CZ titulky.)

 

 

Jestliže se objeví přesnější informace, aktualizuji tuto zprávu hned jak to půjde.

 

Fan stránky:

www.guildwars2.cz

www.guild-hall.cz

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama