Přestřelka před newyorskou poštou v The Division
Novinka Přestřelka před newyorskou poštou v The Division

Přestřelka před newyorskou poštou v The Division

Daniel Mazura

Daniel Mazura

11

Dvojice videí předvádí hratelnost i atmosféru <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Loni nám na E3 Ubisoft předvedl vůbec první gameplay záběry z multiplayerového titulu The Division. Že má univerzum Toma Clancyho stále co nabídnout, to ukazuje i tandem dvou nových videí. S čerstvými záběry ze hry se přiřítil i melancholický renderovaný filmeček.

Přímo ze hry jsme viděli opět menší výsek stejně jako na loňské E3. Tak jako před rokem jsme ale i dnes mohli ochutnat poměrně výživnou demonstraci toho, co nám finální produkt nakonec nabídne.

Ukázka směřuje k momentu, kdy se skupinka čtyř kooperujících hráčů střetne s bandou protivníků před poštovní budovou New Yorku. Jistě stojí za vypíchnutí, že jeden ze spolubojovníků hraje na tabletu a ovládá tak jen létajícího drona, který však dokáže lokalizovat nepřátele z bezpečnější vzdálenosti.

Dále přestřelka nabízí demonstraci hned několika gadgetů. Prvním z nich je létající flashbang, jenž za epileptického poblikávání oslní nepřítele. Následuje potvrzení, že ve hře bude stacionární plamenomet, který pomůže třeba ve chvíli, kdy bude kdokoliv za vašich spolubojovníku potřebovat oživit.

Nakonec hra ukazuje spoustu detailů, jejichž přítomnost doplňuje působivý vizuál. Mluvíme o barvě, která po vašem zásahu ohodí blízké auto nebo o kontextuálním zavírání dveří u aut.

Tiskovka Ubisoftu posléze nabídla ještě renderovaný trailer, který měl za úkol nastínit atmosféru Tom Clancy´s: The Divison.

Hra vyjde v roce 2015 pro PC, PS4 a Xbox One.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama