Preview trailer z Mafie 2
Mafia Novinka Preview trailer z Mafie 2

Preview trailer z Mafie 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Po několika dnech máme k dispozici další video napjatě očekávané hry Mafia II. Tentokrát je složené pouze ze záběrů přímo z konzolové verze hry. Co v něm vlastně uvidíme? + V Německu se dočkají sběratelské edice pro PC verzi.

Reklama

Vše začíná dechberoucí scénou ze začátku hry, kdy Vito po návratu z války jde domů ke své matce a sestře. Sněží, občané města Empire Bay překypují životem, občas slyšíme nějaký ten kašel, ale hlavně nám k tomu hezky hraje vánoční koleda a na nebi přelétají bombardéry. Inu, zima 1944/45, jak má být.

Dále vidíme notoricky známou scénu z mise The Buzzsaw, kdy Vito popadne kulomet MG42 a hodlá eliminovat nepohodlného tlusťocha i se svou eskortou. Tuto scénu pak vystřídá výjev z té samé mise, tentokrát ovšem v interiérech lihovaru, který patří právě onomu tlouštíkovi.

Následuje pronásledování mafiánského bosse DeLucy za doprovodu poněkud depresivní hudby. Ten míří k velké továrně, mající na zdi jméno šéfa konkurenční mafiánské organizace, Dona Clementeho. Stejně jako v předchozí scéně i tuto vystřídá pohled do interiérů této továrny, která však vypadá spíš jako obří chladírna.

Poklidnější záběry vystřídá akčnější moment, kdy Vito střílí své nepřátele skrz rozbitá okna, následovaný během přes chodbu a ukázkou bitky za asistence věrných pěstí.

Poslední okamžiky traileru pochází z mise v hotelu Empire Arms. Nejdříve krátká jízda skrze město a nakonec přestřelka v hotelovém baru a prádelně. I tyto scény jsou fanouškům dobře známé, ale rozhodně není od věci zhlédnout je znova.

Inu, je fajn po nějaké době zase vidět přímo gameplay záběry se vším, co k tomu patří. My pro vás však kromě stručného rozboru nejnovějšího videa máme ještě jednu významnou informaci. PC verze sběratelské edice není zrušena celosvětově, dočkají se jí hráči v Německu exkluzivně v tamním obchodě Saturn (thx Mafia.Czech-Games.net). Naše PC hráče tato informace rozhodně nepotěší. Pro někoho to může být jistá naděje, že se sběratelka objeví i u nás, ale my bychom na to zas tak nesázeli. Uvidíme tedy, co přinesou následující dny, ve kterých můžeme očekávat demo hry naplánované na 10. srpna pro všechny tři platformy. Plná verze hry u nás vychází 27. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama