Prey 2 na nových scanech + hrstka informací
Prey Novinka Prey 2 na nových scanech + hrstka informací

Prey 2 na nových scanech + hrstka informací

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

O pokračování skvělé střílečky Prey se po chutném teaseru trochu slehla zem. Proto jsme rádi, že se nyní objevuje na stránkách oficiálního Xbox časopisu.

Reklama

Kromě některých obrázků, které dávají nahlédnout na celkové vzezření herního enginu se můžeme dozvědět především nějakou tu novou informaci, i když ji není mnoho. Například je nyní jasné, že naše činy budou mít následky. Zda se bude jednat jen o jakousi iluzi výběru, nebo se hra opravdu o něco přiblížila RPG titulům ale jasné není.

Hlavní hrdina Samuel může střílet v automatickém režimu přímo za běhu, během skoků, plazení či lezení po římsách (ve stylu Lary Croft). Provádění těchto akrobatických prvků bude mít vliv na sílu útoku a tudíž se během soubojů mnohem více vyplatí aktivně se pohybovat. V soubojích i mimo ně také budeme moci využít více jak 20 rozličných udělátek včetně přenosného odrážeče střel aj.

Potkáme mnoho postav, které si nás budou pamatovat. Na umělou inteligenci je ve hře kladen velký důraz a ta má být opravdu na úrovni. Během postranních úkolů, jako je například doprovod některých osob, se to projeví nejvíce. Těšit se můžeme i na mnoho druhů nepřátel, jež zpestří naše toulky.

A to je prozatím vše. V novince se můžete podívat i na uvolněné scany, které sice najsou bůhvíjaké kvality, ale rozhodně z nich půjde něco vyčíst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama