Prey má realistickou střelbu, spoustu krve a opilost
Prey Novinka Prey má realistickou střelbu, spoustu krve a opilost

Prey má realistickou střelbu, spoustu krve a opilost

Michal Burian

Michal Burian

16

Z výpisu ESRB jsme se dozvěděli zajímavé detaily. Co vše Prey nabídne?

Reklama

Vydání akce Prey se nezadržitelně blíží, dojde k němu 5. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ratingová komise ESRB již Prey ohodnotila a doporučila ho pro hráče starší 17 let.

Ve výpisu ESRB se dočteme, že hra má realistickou střelbu, velké výbuchy a během boje se objevuje spousta krve. V některém prostředí narazíte na velké množství krvavých skvrn a nechybí ani mrtvoly uprostřed kalužích krve. V jiných sekvencích je zase k vidění smrt výstřelem do hlavy nebo jak mimozemšťan nabodne svou oběť na chapadla.

V průběhu hry mohou hráči konzumovat alkohol, což má za následek stav opilosti - rozmazaný obraz nebo zakopnutí. V dialogu jsou slyšet sprostá slova, kupříkladu “sh*t”.

„Prey je first-person střílečka, ve které převezmete roli muže jménem Morgan Yu, který se nachází na palubě vesmírné stanice. Ta je zaplavena mimozemšťany. Během misí využijete futuristické zbraně (například disruptory, lasery) a speciální schopnosti (kinetický výbuch, psychoshock), kterými budete zabíjet různá stvoření a lidské přeživší,“ dočteme se ve výpisu ESRB.

Prey připravuje studio Arkane (tvůrci Dishonored a Dishonored 2), titul nabídne více možností zakončení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama