Prey: Mooncrash se skiny operátorů na motivy nezávislých roguelike her
Prey Novinka Prey: Mooncrash se skiny operátorů na motivy nezávislých roguelike her

Prey: Mooncrash se skiny operátorů na motivy nezávislých roguelike her

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

DLC pro Prey se překvapivě dočkalo ještě jednoho bezplatného přídavku.

Reklama

Tvůrci Prey ze studia Arkane už třikrát vydali bezplatné přídavky pro DLC Mooncrash, které vždy přidávaly skiny zbraní a operátorů a čepice pro přátelského mimica. Všichni předpokládali, že tím je s tímhle typem dodatečného obsahu konec a čeká nás už jen multiplayerové a VR rozšíření Typhon Hunter. Ale nakonec tomu tak není. Hru dnes rozšířila aktualizace Rogue Moon Update, jejíž obsah je jako vždy zcela zdarma k dispozici každému, kdo vlastní Mooncrash nebo Digital Deluxe edici Prey.

Tentokrát došlo pouze na skiny pro robotické operátory, které si v případě, že v DLC pokročíte dostatečně daleko, můžete kdykoliv vyvolávat za pomoci příslušné schopnosti. Těch skinů je ale poněkud víc a mají i o poznání odlišné motivy než posledně. Konkrétně jde o motivy populárních indie roguelike titulů, jimž tímto vývojáři skládají poctu jakožto víceméně žánrovým kolegům.

Při přežívání na Měsíci si tak můžete vyvolat operátora, který má na sobě motivy her Spelunky, Rogue Legacy, Darkest Dungeon, Risk of Rain, Dead Cells nebo Don’t Starve. Nutno však podotknout, že i když nejnovější aktualizace oficiálně přidává jen tyto skiny, nejde o vyloženého drobečka. Na PC má kupříkladu Rogue Moon Update 1,2 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama