Prey od Arkane Studios vyjde 5. května
Prey Novinka Prey od Arkane Studios vyjde 5. května

Prey od Arkane Studios vyjde 5. května

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Navíc jsme se dozvěděli nové informace o hře a dočkali se nového gameplay traileru.

Reklama

Mezi řadou hráčů je nová hra od Arkane Studios velmi očekávaným titulem. I když se nový Prey nijak zvlášť nepodobá ani tomu prvnímu, který vyšel už v roce 2006, ani tomu zrušenému, tak spousta lidí čeká, co z toho nakonec vznikne.

O hře se ale pomalu dozvídáme nové informace. Nedávno jsme zjistili, které typy nepřátel ve hře potkáme, nynější zprávy jsou ovšem o trochu zajímavější. Kromě nového gameplay traileru, který si můžete prohlédnout níže, a několika screenshotů, jsme se konečně dozvěděli i datum vydání. To bylo stanoveno na 5. května. Nejeden by doufal, že to vyjde o trochu dříve, ale co se dá dělat.

Za zmínku určitě stojí několik zajímavých detailů, které v novém videu můžeme vidět. Například to, že hlavní hrdina (nebo hrdinka) pracoval na stanici Talos 1 jako ředitel výzkumu a byla to právě jeho práce zkoumat mimozemšťany, kteří se poté dostali ven.

Kromě ukázky prostředí a hraní jsme mohli vidět například brokovnici S4 Tactical Pump, GLOO Cannon, Typhon Lure, Q-Beam (resp. TS-QPB-S11 Quasiparticle Beam), Disruptor Stun Gun, a Recycler Charge a když bude potřeba, můžete se spolehnout na váš hasák, který (asi) pochází přímo z hlubin oceánu.

Kromě toho jsme mohli opět vidět v akci mimickou schopnost, kdy se hlavní hrdina převtělil do plně funkční střílny. Kam se na to hrabe Bastion z Overwatch.

V neposlední řadě jsme se také dozvěděli o bonusech za předobjednávku hry. Za předobjednání dostanete brokovnici Margrave s plány na výrobu munice, fabrikační materiály, dvě lékárničky, tři neuromody a "1 Recycler Shielding Chipset".

„Píše se rok 2032 a Vy se probouzíte na palubě vesmírné stanice Talos I obíhající na orbitě Měsíce. Představujete klíčový subjekt experimentu, který má za cíl jednou provždy změnit lidstvo – ale něco se strašlivě pokazilo. Vesmírná stanice byla obležena nepřátelskými mimozemšťany a Vaše dopadení je na jejich hlavním programu dne. Zatímco se stále více seznamujete s nesčetnými temnými tajemstvími Talosu a také se svou vlastní minulostí, musíte udělat vše pro to, abyste přežili. K dispozici Vám budou pouze nástroje, které naleznete na palubě lodi, Váš důvtip, zbraně a Vaše neuvěřitelné smyslové schopnosti,” dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama