Prey: Typhon Hunter bude k dostání až koncem roku
Prey Novinka Prey: Typhon Hunter bude k dostání až koncem roku

Prey: Typhon Hunter bude k dostání až koncem roku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dosud se počítalo s koncem léta.

Reklama

Na letošní E3 bylo odhaleno, že tehdy vydávané DLC Mooncrash pro Prey rozšíří bezplatný přídavek Typhon Hunter, který se pochlubí zejména stejnojmenným multiplayerovým módem. V něm se jeden hráč dostane do role Morgan(a) Yu, zatímco dalších 5 hráčů se ujmou mimiců, kteří mohou nabývat podoby celé řady předmětů. Morgan tak musí mimicy odhalit dřív, než vyprší časový limit, a mimozemské organismy se musí skrývat a případně ve vhodnou dobu útočit.

Jedná se tedy o obdobu hry na schovávanou, případně režimu Prop Hunt, jíž doplní trojice singleplayerových únikových místností navržených pro virtuální realitu, přičemž dokončení každé z nich má trvat 30 až 60 minut. Rovněž platí, že i multiplayerový Typhon Hunter bude hratelný ve virtuální realitě.

Původně bylo oznámeno, že Typhon Hunter dorazí koncem letošního léta. V průběhu nedávného streamu vývojářů ze studia Arkane však došlo k oznámení, že se přídavek odkládá a bude k dispozici koncem roku. Oficiální důvod odkladu zatím nevíme. Někdo by mohl spekulovat o tom, že Typhon Hunter vyklízí pole jinému počinu, jenž spadá pod Bethesdu, a to novému klientovi karetní hry The Elder Scrolls: Legends, který bude spuštěn 25. září. Jelikož jsou ale oba projekty diametrálně odlišné a těžko by si mohly navzájem konkurovat, spíše se zdá, že tvůrci jednoduše potřebují více času na dokončení a doladění všeho potřebného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama