Při hraní PC verze GTA V nebudete muset mít DVD v mechanice
GTA 5 Novinka Při hraní PC verze GTA V nebudete muset mít DVD v mechanice

Při hraní PC verze GTA V nebudete muset mít DVD v mechanice

Michal Burian

Michal Burian

271

V krabici naleznete kód, kterým aktivujete hru na svém účtu na platformě Rockstar Social, a sedm DVD potom nebudete potřebovat.

Reklama

Několik dnů se vedou horlivé debaty o tom, zda budete PC verze Grand Theft Auto V při hraní vyžadovat DVD v mechanice. Jelikož vás toto téma zajímá, rozhodli jsme se na vše detailně podívat a zeptat se přímo českého distributora hry, tedy společnosti Cenega Czech.

Obavy hráčů se nenaplní. PC verze GTA V při hraní nebude vyžadovat DVD disk v mechanice, a to díky tomu, že hra bude provázaná s vaším účtem na platformě Rockstar Social. GTA V aktivujete na Rockstar Games Social Club a hru budete moci nejen hrát bez DVD v mechanice, ale rovněž si v budoucnu hru celou legálně stáhnout.

Přitom původně platila od Rockstaru informace, že DVD bude muset být v mechanice. Až dnes Rockstar poslal Ceneze nové informace, kde stojí, že DVD nebude potřeba.

PC verze GTA V je na 7 DVD disků. Krabice je pořádně velká, rozměry má 189,5 x 142 x 39 mm a váhu 0,405 kg.

Grand Theft Auto V na PC vychází 14. dubna. Nejen v českých a slovenských obchodech, ale i v zahraničních jde o nedostatkové zboží. Krabiček jednoduše řečeno bude málo a na den vydání nebude uspokojena celá poptávka.

Grand Theft Auto V na PC koupíte v našem obchodě GameExpres za 1197 Kč, respektive 41,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama