Při průchodu hrou NieR: Automata vám pomůžou Auto čipy
NieR: Automata Novinka Při průchodu hrou NieR: Automata vám pomůžou Auto čipy

Při průchodu hrou NieR: Automata vám pomůžou Auto čipy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Kdyby vám náhodou připadal režim Easy ještě moc obtížný.

Reklama

Zmatky kolem vydání PC verze akční hry NieR: Automata se prozatím ještě nevyřešily a tak se této verze snad skutečně dočkáme 10. března, tedy pouhé 3 dny po vydání verze pro PlayStation 4.

Nicméně, tato novinka se zaměřuje na trochu jinou věc. Na webu 4Gamer.net bylo uveřejněno dvouminutové gameplay video nazvané Auto Chips. Jde o soubor vylepšujících plug-in čipů, které můžete použít u androidu 2B. Díky nim dostane do vínku pár další dovednosti. Mezi takzvanými Auto čipy najdete tuto sbírku:

Auto Attack Auto Shoot Auto Evade Auto Program Auto Weapon Switch

Jak už jejich názvy naznačují, po jejich aplikaci budou čipy automaticky spouštět dané akce. Čipy půjde během hry zapínat a vypínat pomocí tlačítka L2. Podle toho jak fungují, byl tento soubor vylepšení připraven pro vyloženě jednoduchý průchod hrou v Easy režimu. Třeba pro hráče, kterým bude "dokonce Easy mód připadat moc těžký".

I přesto, že Auto čipy budou spouštět své akce plně automaticky, nemají se chovat podle jednoho a toho samého vzorce, ale spíše přijmout optimální opatření, vycházející z dané situace. Ve zkratce se dá říct, že vám nejen usnadní postup vpřed, ale dovolí vám se více rozhlížet po okolí a prohlédnout si svět hry NieR: Automata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama