Příběh Call of Duty: Infinite Warfate bude opět lineární záležitost
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Příběh Call of Duty: Infinite Warfate bude opět lineární záležitost

Příběh Call of Duty: Infinite Warfate bude opět lineární záležitost

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

24

Hra si udrží stálých 60 snímků za sekundu a nabídne klasickou herní dobu, kterou známe z předchozích dílů.

Reklama

Na odhalení multiplayeru Infinite Warfare si musíme počkat ještě týden, než začne událost Call of Duty XP (od 2. do ­4. září v Inglewoodu v Kalifornii). Přesto jsme však dozvěděli ještě pár drobných detailů o hře pro jednoho hráče.

Na úvod zde mám špatnou zprávu: kampaň Infinite Warfare bude opět lineární záležitostí.Nečekejme tedy vícero konců, jako tomu bylo u Black Ops 2. Ani další novinka není tak mocpovzbudivá, jelikož příběh nového Call of Duty bude trvat podobně jako u předchozích dílů série, tedy zhruba pět hodin. Pozitivem je ale řada vedlejších misí, které vás za úspěšné dokončení odmění in­-game bonusy. Společně s nimi by se měla kampaň prodloužit o nějakou tu hodinku.

Infinity Ward se také vyhýbá soupeření s konkurencí a nechce se srovnávat s kolegy z DICE(Battlefield 1) nebo Respawn Entertaiment (Titanfall 2). Vývojářský tým tak přeje svojíkonkurenci co nejlepší výsledky a sám se pokouší o totéž.

Vývojáři se také prozatím vyhýbají otázce rozlišení. Nedokážou nyní odpověděť, zda bude navšech platformách hra běžet v rozlišení 1080p. Avšak potvrdili, že Infinite Warfare si udrží stálých 60 snímků za sekundu. To však sami uvidíme až 4. listopadu, kdy hra vychází na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama