Příběh Desmonda v Assassin’s Creed bude pokračovat
Novinka Příběh Desmonda v Assassin’s Creed bude pokračovat

Příběh Desmonda v Assassin’s Creed bude pokračovat

Michal Burian

Michal Burian

15

V AC: Revelations se dozvíme více informací nejen o Desmondovi.

Reklama

Darby McDevitt, hlavní spisovatel příběhu sérii Assassin’s Creed, poslední dobou dělá jeden rozhovor za druhým. Kolegům z britského CVG prozradil několik zajímavostí o AC: Revelations, který vyjde pro konzole PS3 a X360 již za 14 dní (recenze na Zingu 14. listopadu) - PC verze začátkem prosince s českými titulky.

"V AC: Revelations se dozvíte více informací o Demondovi, například jak vyrůstal v assassina, jak utekl od rodičů a jak našel práci v jednom baru v hlavní metropoli," řekl Darby McDevitt.

Ubisoft ovšem nezapomene ani na Ezia a Altaira. První jmenovaný podle slov McDevitta zůstane charismatický, plný zvědavosti a lásky.

"Ezio z mladého drzého playboye vyrostl v charismatického vůdce. V AC2 se naučil ovládat své mladické pudy a stal se mistrovským assassinem. V ACB se stal vůdcem a v ACR se bude snažit najít rovnováhu mezi assassinem a normálním životem. Stane se mentorem."

"Altair je stále obratný a nezalekne se, když musí naráz bojovat proti přesile. V Revelations odhalíme mnoho z jeho života, například boj a události nejen z AC1."

"Není snadné vyprávět příběh tří neuvěřitelných postav najednou. Jsme ovšem přesvědčeni a nadšeni, že vytváříme epický příběh, který vždy překoná dřívější díl."

Závěrem rozhovoru se McDevitt zmínil i o budoucnosti této série. "Assassin’s Creed: Revelations není uzavření kapitoly série Assassin’s Creed. Jde pouze o konec příběhu Ezia a Altaira. Příběh Desmonda bude pokračovat na nějakém místě v nějaké době," dodal Darby McDevitt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama