Příběh Dying Light: The Following dokončíte za 10 hodin
Dying Light Novinka Příběh Dying Light: The Following dokončíte za 10 hodin

Příběh Dying Light: The Following dokončíte za 10 hodin

Michal Burian

Michal Burian

17

Techland navíc plánuje tři dodatečné balíčky z nevšední kampaně.

Reklama

Polské studio Techland po roce oživí post-apokalyptickou akci se zombíky. Dying Light se 9. února 2016 dočká velkého rozšíření pojmenovaného The Following. To přinese nové prostředí s další zápletkou a hlavně buginy. Co se příběhu týče, ten zavede Kyla Crana do nebezpečných odlehlých míst, kterým vládne fanatický kult. Mluví se o tom, že tenhle kult je jaksi spojen se zombie apokalypsou.

Z rozhovoru pro GameSpot jsme se dozvěděli, že příběhovou část Dying Light: The Following dohrajete za nějakých deset hodin. Potom ale ve světě budou různé vedlejší aktivity, které vás zabaví na další hodiny. Dohromady tak můžete díky přídavku strávit v Dying Light mnohem více hodin, protože bude pouze na vás, co budete dělat.

Zároveň jsme se dozvěděli, že součástí Enhanced edice (Dying Light + The Following) budou tři dodatečné balíčky z nevšední kampaně #DrinkForDLC. Techland v červnu uspořádal kampaň, kde hráče vyzval, aby na sociální sítě pod hashtagem #DrinkForDLC umístili své fotografie a videa, na nichž se zachytí při pití obyčejné vody. Byla to reakce na sci-fi střílečku Destiny, která lákala na pití energetického drinku Red Bull, kde byly kódy pro DLC. Hráči se činili a za své fotky a videa dostanou tři DLC - průzkumná mise Fountain of Youth ve Starém městě, Water 2.0 pro zbraně a nové výzvy související s parkourem, kde bude hlavní tématem voda.

Majitelé původní hry dostanou bezplatnou aktualizaci obsahující obsah z #DrinkForDLC, ve stejný den, tedy 9. února 2016.

Přečtěte si naše dojmy z hraní The Following.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama