Příběh kreslených Rogue Lords
Novinka Příběh kreslených Rogue Lords

Příběh kreslených Rogue Lords

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

V jaké jiné hře můžete hrát za samotného Ďábla?

Reklama

Studia Leikir a Cyanide spojili své síly s vydavatelstvím Nacon, kdy společnou snahou nám v roce 2021 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch přinesou stylizovaný roguelike Rogue Lords.

Ten se bude odehrávat v temném světě, v němž hrajete za samotného Ďábla, který se vrací ze zatracení a zjišťuje, že ze země se vytratilo zlo. Proto musí do boje povolat známé temné lordy, jakými třeba jsou sám hrabě Drákula, Bezhlavý jezdec ze Sleepy Hollow (česky Ospalá díra) či Krvavá Mary. Společně se pak vydají na honbu za pradávnými artefakty, díky nimž můžete zpět naostalit chaos a zmar. Během této snahy vám však budou v cestě stát proradní Demon Hunteři, které je třeba zprovodit na věčnost.

Po hratelnostní stránce se bude jednat v podstatě o klasický roguelike, jak ho máme rádi, takže se se svou družinou budete vydávat na jednotlivé výpravy, upgradovat schopnosti jednotlivých členů a při každém nepovedeném pokusu budete muset začít znova. Jelikož ale hrajete za Ďábla, budete moci v různých situacích švindlovat.

Na titul jsme tedy hodně zvědaví a pevně věříme, že se povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama