Rogue Lords oznámena pro PS4, Xbox One, Switch a PC
Novinka Rogue Lords oznámena pro PS4, Xbox One, Switch a PC

Rogue Lords oznámena pro PS4, Xbox One, Switch a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Roguelike hra se odehrává v Nové Anglii 17. století.

Reklama

Vydavatelská společnost Nacon a vývojáři z Cyanide Studia a Leikir Studia oznámili vývoj nové rogue-like hry Rogue Lords. Titul je zasazen do Nové Anglie 17. století a vyjde ve verzích pro Playstation 4, Xbox One, Switch a pro PC. Datum vydání ale ještě nebylo oznámeno.

"Rogue Lords je hra, na kterou jsme před několika lety přišli společně s herním režisérem Jeremie Monederem," řekla umělecká ředitelka Cyanide Studio Camille Lisoir. "Jsme rádi, že se projekt uskuteční. S talentovaným týmem z Leikor Studia fantasticky spolupracujeme a nemůžeme se dočkat, až náš ďábelský svět odhalíme."

Rogue Lords se odehrává v ponuré atmosféře 17. století, kde se bok po boku pohybují smrtelníci a ďábelské bytosti. Hra převrací klasické chápaní principů, protože se hráči vžijí do role Ďábla, který se snaží opět získat svou sílu, kterou ztratil po strašné porážce. Jeho cílem je opět do celého světa rozšířit korupci, která byla jeho nepřítomností oslabena. Aby dosáhl svých temných cílů, bude využívat tým složený z proslulých Učedníků zla, sestavený z postav jako je Krvavá Mary, Dracula, Bílá paní a Baron Samedi.

Hráči začnou průzkumem 3D mapy a rozhodnou se, jakým způsobem budou během četných interakcí s jinými postavami rozsévat chaos. Zároveň budu ovládat své Učedníky zla tak, aby v turn-based bitvách co nejlépe využívali svých schopností a porazili své protivníky.

Pokud prohrajete, nastane konec hry. Hráč pak ztratí veškerý postup daných postav a musí začít znovu od začátku. Budete si proto muset vybírat moudře a najít rovnováhu sil a vlastností, díky které se vyhne porážce. Jako úplně poslední možnost můžete využít zvláštních ďábelských schopností a prostřednictvím herního rozhraní podvádět a situaci obrátit ve svůj prospěch.

Rogue Lords oznámena pro PS4, Xbox One, Switch a PC

Zdroj: Nacon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama