Příběhové DLC Leviathans do Stellaris odhaluje novinky
Stellaris Novinka Příběhové DLC Leviathans do Stellaris odhaluje novinky

Příběhové DLC Leviathans do Stellaris odhaluje novinky

Michal Burian

Michal Burian

1

Nová entita, obří válka dvou impérií a obchodníci.

Reklama

20. října se fanoušci povedené vesmírné strategie Stellaris dočkají příběhového rozšíření Leviathans. Cena balíčku je €9.99. V přepočtu za 270 korun máte získat pestřejší dobrodružství, které zároveň přinese nový obsah.

Vše názorně uvidíte ve videu níže. Leviathans se soustředí na nové vesmírné entity pojmenované Guardians, které chrání velké poklady nebo vzácné technologie. Někteří se s vámi nebudou bavit a rovnou na vás zaútočí, zatímco jiní jsou otevřeni vést s vámi dialog, i když budou značně nervózní a stále ve střehu.

Na nový druh nepřátel navazuje obří válka dvou impérií. Je pouze na vás, zda využijete konfliktu a zaútočíte na obě strany, nebo se přidáte k jedné ze stran a pomůžete ji porazit protivníka.

Další novinkou jsou Enklávy. Jde o vesmírné stanice třech různých NPC druhů. Budou s vámi obchodovat, můžete u nich vyměnit zbroj, prodat vzácné předměty, případně koupit informace o galaxii nebo vám mohou vytvořit umělecké dílo pro vaši říši.

Přečtěte si naší recenzi na hru Stellaris. Ondra udělil 9/10 za vysokou znovuhratelnost, primární paletu frakcí, systém diplomacie, chytrou umělou inteligenci a za zkoumání tajů vesmíru.

„Skok z historie do sci-fi se Paradoxu povedl málem na jedničku. Pokud hledáte komplexní vesmírnou strategii na desítky či stovky hodin, neměl by Stellaris na vašem listu možných kandidátů chybět,“ dočtete se ve verdiktu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama