Příběhový trailer Assassin’s Creed: Rogue potvrdil PC verzi
Novinka Příběhový trailer Assassin’s Creed: Rogue potvrdil PC verzi

Příběhový trailer Assassin’s Creed: Rogue potvrdil PC verzi

Michal Burian

Michal Burian

66

Nového hrdinu, templáře Shaye čeká velké dobrodružství + screenshoty a artworky. <strong>Aktualizováno o gameplay</strong>.

Reklama

Dlouho se o tom šuškalo, nakonec je to pravda. 11. listopadu vyjde Assassin’s Creed: Rogue na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Příznivci hraní na počítačích se své verze dočkají na začátku příštího roku.

Pokud vás zajímají možné PlayStation 4 a Xbox One verze Rogue, tak Ubisoft pro IGN řekl, že o těchto verzí nemůže zatím mluvit. Jinými slovy nechce verze pro novou generaci konzolí potvrdit, ani vyvrátit.

A proč Ubisoft neoznámil PC verzi hned? Prý je to především z výrobních důvodů.

Co se týče ceny, tak na oficiálním e-shopu prodává Ubisoft PC verzi za 49,99 euro (1376 Kč), což je o 10 euro méně než na PS3/X360. Kvůli kurzu jsou konzolové verze za 1700 korun, zatímco v českých obchodech je seženete za 1398 Kč. Dá se tak předpokládat, že cena PC verze by mohla být lehce přes tisícovku.

Assassin's Creed: Rogue se bude odehrávat v polovině 18. století během sedmileté války. Podíváte se do nové lokality v Severní Americe, kde krom jiného prozkoumáte zamrzlý severní Atlantik, Appalachian River Valley a New York.

Na nové dobrodružství se můžete těšit v kůži templáře jménem Shay Patrick Cormac, který zradil Bratrstvo a stal se z něho lovec asasínů. A jak k tomu vlastně došlo? Na začátku hry jste členem Bratrstva. Něco se ale pokazí, asasíni se pokusí Cormaca zabít, což jen vyústí v to, že se vydá na cestu za pomstou a stane se z něj lovec asasínů.

Assassin’s Creed: Rogue zkompletuje ságu zasazenou do Severní Ameriky, kterou začal Assassin’s Creed 3 a pokračoval v ní Black Flag.

Nové gameplay záběry

Nové screenshoty a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama