Příběhový trailer Call of Duty: WWII připomíná válečný film
Call of Duty: WWII Novinka Příběhový trailer Call of Duty: WWII připomíná válečný film

Příběhový trailer Call of Duty: WWII připomíná válečný film

Martin Cvrček

Martin Cvrček

58

Po dlouhé době máme k dispozici pořádný pohled na singleplayer nového Call of Duty, který slibuje velkolepou válečnou jízdu.

Reklama

V posledních letech se stalo zvykem, že na přelomu léta a podzimu dostaneme příběhový trailer, který se více zaměří na singleplayer aktuálního Call of Duty a který je mnohdy kvalitnější a působivější než neméně tradiční oznamovací trailer. Nejinak je tomu i v případě očekávaného Call of Duty: WWII z druhé světové války.

O tom, jestli je nový trailer lepší než ten, kterého jsme se dočkali v dubnu, můžeme vést diskuze, ale faktem zůstává, že jsme se dnes dočkali povedené podívané, která naznačuje, že kampaň Call of Duty: WWII bude pořádná, filmově laděná jízda, která povede od vylodění v Normandii přes zasněžené Ardeny až po Německo.

Nutno podotknout, že trailer je zcela očividně složený zejména z (pravděpodobně předem renderovaných) cut-scén, takže nereprezentuje podobu hratelné složky kampaně. I tak je ale možné pozorovat solidní grafiku nebo přesvědčivé zpracování tváří.

Na své si přijdou také příznivci autentických a historicky věrných prvků. Vývojáři ze studia Sledgehammer Games v minulosti prohlašovali, že zatímco v multiplayeru a zombie módu nebude k vidění svastika používaná nacisty, v kampani bude přítomná, což dokazuje jeden ze záběrů v traileru. A nevím jak vy, ale já mám rázem chuť pustit si některý z dílů Bratrstva neohrožených, abych si to čekání na kampaň nového Call of Duty trochu zkrátil.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama