Příběhový trailer kolekce Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition
Novinka Příběhový trailer kolekce Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition

Příběhový trailer kolekce Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

​Dvojice her vyjde již 18. října.

Reklama

Bandai Namco vydalo nový trailer ke kolekci her Digimon Story Cyber ​​Sleuth: Complete Edition, zaměřující se na příběhové pozadí obou titulů, které bude tato kolekce obsahovat. Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition​ vyjde pro Switch a pro PC (pouze digitálně přes službu Steam) již 18. října a bude obsahovat hry Digimon Story: Cyber Sleuth a Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker’s Memory.

Zápletka hry Digimon Story: Cyber ​​Sleuth se odvíjela od podivné infekce, která napadla realitu i digitální světy. V budoucnosti se totiž hranice mezi skutečným a digitálním světem smazala a přihlašování se do kyberprostoru se stalo součástí každodenního života. Pro jednoho teenagera se ale neškodný on-line chat stal osudným, protože se seznámil s tajemným hackerem. A toto krátké setkání vedlo k obrovskému digitálnímu dobrodružství, ve kterém jste se mohli setkat s více než 200 Digimony z anime série.

V Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory se vžijete do role Keisuke Amazwy, který se musí do digitálního světa ponořit proto, aby nejen očistil své jméno a dokázal svou nevinnu, ale aby ochránil i své blízké. Díky Untold Story navíc prožijete záhadný příběh, který vedl k událostem z Digimon Story: Cyber ​​Sleuth. Hra nabízí více než 320 Digimonů z anime série a naši recenzi si můžete přečíst zde.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama