Příběhový trailer na první Langrisser
Novinka Příběhový trailer na první Langrisser

Příběhový trailer na první Langrisser

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

V kolekci Langrisser I & II musíte zpět získat ukradený meč Langrisser.

Reklama

NIS America vydala nový trailer pro herní kolekci Langrisser I & II, ve kterém představuje příběhové pozadí prvního Langrisseru. Ten se odehrává mnoho let po skončení velkého válečného konfliktu o legendární meč mající neomezenou moc. Krev těch, kteří se zavázali jeho ochranou, a těch, kteří chtěli jeho sílu použít pro sebe, prosákla do země na bojišti El Sallia. Ten meč je všem znám pod jménem Langrisser a královská rodina Baldea se jej rozhodla chránit před světem po mnoho generací a díky tomu se příběhy o Langrisseru brzy vytratily z paměti lidí.

Přísaha Baldeaova rodu ale podstoupí zkouškou. Kaiser Digos a říše Dalsis, motivován mocí a přesvědčením že ovládne svět, napadne Baldeu za účelem nalezení lákavé síly Langrisseru. Princ Baldea Ledin uniká těsně před samotnou invazí a musí najít způsob, jak pomstít svého otce, kterého zabil Kaiser Digos. Možnost je jen jedna, získat zpět Langrisser.

Kolekce Langrisser I & II se vrací s klasickými příběhy dobra a zla, přepracovaným vzhledem, převedeným do vysokého rozlišení, hudbou nahranou orchestrem, vylepšeným gameplayem na základě zpětné vazby hráčů.

Langrisser I & II vyjde v Evropě na PlayStation 4, Switch a na PC (pouze přes Steam) 13. března 2020.

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama