Přiblížen crafting zbraní v Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Přiblížen crafting zbraní v Call of Duty: Infinite Warfare

Přiblížen crafting zbraní v Call of Duty: Infinite Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

Během hraní si budou moci hráči za in-game měnu odemknout desítky variací zbraní.

Reklama

Na začátku září, kdy proběhla událost Call of Duty XP, představil Activision multiplayer Call of Duty: Infinite Warfare. V něm nám kromě speciálních RIG obleků byla také ukázaná nová podoba variant zbraní. Během rozhovoru pro magazín Playstation LifeStyle přiblížil Jordan Hirsh z Infinity Ward, člověk zodpovědný za vývoj hry více hráčů, jak lze variace zbraní získat a co to obnáší.

Hráči budou v průběhu hry získávat novou měnu zvanou Salvage. Ta se na rozdíl od Cryptokeys z Black Ops 3 nezískává za odehrané hry, nýbrž za celkový odehraný čas. Pokud prohrajete zápas, Salvage dostanete tak jako tak. Když vyhrajete, můžete se těšit na menší přídavek. Po získání určitého množství stačí jen zamířit do zbrojnice, kde si vyberete specifickou zbraň a prohlédnete si veškerá dostupná vylepšení. Lepší variace zbraní samozřejmě stojí více Salvage než běžné verze.

Od klasických zbraní se jejich varianty liší nejen statistikami, ale i novým vzhledem, schopnostmi a perky. Ve hře lze nalézt až čtyři úrovně vzácnosti – Common, Rare, Legendary a Epic. Například odstřelovačka s raritou Epic oplývá zvýšeným dosahem střelby a kulkami naplněnými malými drony. Hráči si budou moci poupravit zbraň až 80 možnými způsoby.

Hirsh také řekl, že po vydání budou zásobovat hráče novými zbraněmi, stejně jako tomu bylo u předchozích dílů. Co už však neprozradil, byl způsob, jakým budou nové zbraně dostupné. Komunita se bojí, že Infinite Warfare bude opět obsahovat nepopulární mikrostransakce, které naprosto zruinovaly Advanced Warfare a Black Ops 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama