Přiblížena multiplayerová střílečka Hell Let Loose z druhé světové války
Hell Let Loose Novinka Přiblížena multiplayerová střílečka Hell Let Loose z druhé světové války

Přiblížena multiplayerová střílečka Hell Let Loose z druhé světové války

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Hra sází na masivní strategické bitvy až pro 100 hráčů, v nichž musíte na rozlehlých mapách zabírat sektory a plnit cíle s různými následky.

Reklama

Na Kickstarteru nově bojuje o přízeň a finance hráčů ambiciózní multiplayerová střílečka Hell Let Loose, která je zasazena do období druhé světové války. Zatímco předešlé druhoválečné střílečky, které se objevily na Kickstarteru, měly obvykle za cíl navázat na odkaz starých dílů Call of Duty a dalších žánrových kolegů, Hell Let Loose jde více svou cestou, přičemž slibuje masivní online bitvy až pro 100 hráčů.

Tvůrci slibují rozlehlé mapy, na nichž bojují pěšáci i vozidla, neustále se měnící podmínky na bojišti, 13 tříd a rolí nebo značné zaměření na taktický postup, týmovou spolupráci a realismus. Vše přitom pohání engine Unreal 4 a jedna mapa se obvykle rozprostírá přes plochu čtyř kilometrů čtverečních.

Dva týmy až o 50 hráčích válčí o sektory, jejichž držení má vliv na distribuci různých zdrojů. Hráči se tak musí rozhodovat, na co budou útočit nebo co budou případně bránit. Když váš tým vezme útokem sklad paliva, zkomplikujete tím nepřátelům tankování, tedy i používání vozidel. Když se naopak rozhodnete bránit muniční sklad, dostane se vám možnosti využívat bombardování. A tak dále.

Na Kickstarteru se tvůrci z týmu Black Matter snaží získat 136 tisíc australských dolarů. V době psaní této novinky vybrali již 113 754 australských dolarů a do konce kampaně zbývá 27 dní, takže je tařka jisté, že vývojáři uspějí, vývoj bude pokračovat a jednou snad dospěje do zdárného konce.

V takovém případě se v prvním čtvrtletí roku 2018 dočkáme uzavřené alfaverze, na níž v následujícím čtvrtletí naváže Early Access verze. Hra je přitom ve vývoji pro PC a vyjde na Steamu, o vývoji konzolových verzí není na Kicstarteru ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama