Přiblížení online hraní a stavění ve Falloutu 76
Fallout 76 Novinka Přiblížení online hraní a stavění ve Falloutu 76

Přiblížení online hraní a stavění ve Falloutu 76

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jde o další videa, která již byla k vidění na E3, jen jsou teď k dispozici v plné kvalitě.

Reklama

Bethesda nedávno začala v plné kvalitě zveřejňovat videa, která posloužila pro rozsáhlou prezentaci Falloutu 76 na tiskové konferenci v průběhu výstavy E3. Už jsme tu měli trailer zaměřený na prostředí Západní Virginie, v němž je hra zasazená, a nyní se můžete bez kompromisů, jásotu diváků, komentáře Todda Howarda a nedostatečných úhlů kamer podívat na další dvě videa. Ta se pro změnu zaměřují na hraní s ostatními hráči a na stavění.

Uvidíte tedy různé interakce s přátelskými i nepřátelskými hráči, nabídku tanečků a animací nebo využívání mobilní stanice, díky níž lze stavět prakticky kdekoliv. Občas se však může stát, že na to, co vybudujete, něco zaútočí, takže se můžete pokochat i různými typy nepřátel. Nechybí ani drobná ukázka fotografického režimu nebo použití atomové bomby. Vše je přitom tradičně doprovázeno animovanými filmečky a pasážemi společnosti Vault-Tec.

Fallout 76 vychází 14. listopadu na PC, Xbox One a PS4. Před vydáním se dočkáme bety, která však bude nejprve k dispozici na Xboxu One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama