Přichází Shadow of War v kompletní edici
Middle-earth: Shadow of War Novinka Přichází Shadow of War v kompletní edici

Přichází Shadow of War v kompletní edici

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Definitive Edition přináší kompletní obsah Expansion Passu společně se všemi aktualizacemi.

Reklama

Na PC, PlayStation 4 a Xbox One dnes vychází kompletní edice akční adventury Middle-earth: Shadow of War. Na pultech obchodů a v digitální distribuci ji najdete pod názvem Definitive Edition. Uvnitř ukrývá kompletní obsah Expansion Passu společně se všemi aktualizacemi. Dostanete tak kompletní hru s dvojicí příběhových rozšíření Desolation of Mordor a Blade of Galadriel a dvě expanze Nemesis systému pojmenované Slaughter Tribe a Outlaw Tribe.

Blade of Galadriel byla první velká expanze. Vžijete se v ní do kůže elfské vražedkyně Eltariel po konci hlavní části původní hry Shadow of War. Během nového dobrodružství se budete moci spolehnout na řadu nových bojovných schopností, dovedností a samozřejmě nechybí ani specifické vybavení elfské vražedkyně. Zároveň se setkáte s novými postavami. Tvůrci zmiňují několik Nemesis (Flint, Tinder a Slayer of the Dead) a ke slovu se přihlásí i Nazgûlové, abyste odhalili jejich další tajemství.

Definitive Edition ve verzích pro PS4 a Xbox One koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk s třemi dárky, PC verzi potom na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama